dezvoltare personala iasi

Te dezvolți, înveți, acționezi diferit și te bucuri de o viață mai împlinită

Atelierele de dezvoltare personală propun ca obiective îmbunătățirea relațiilor interpersonale, managementul stresului, comunicarea asertivă, dobândirea unui mai bun control emoțional și multe alte teme care te pot duce înainte pe drumul către o viață fericită și împlinită.

Dezvoltarea noastră ca oameni, cunoaşterea profundă a ceea ce suntem, căutarea sensului în viață reprezintă tot atâtea aspecte esențiale în care nu vom regreta că am investit timp, energie și bani.

Scopul atelierelor este facilitarea dezvoltării personale, oferind un cadru pentru dobândirea de cunoștințe și instrumente practice, aplicabile în viața de zi cu zi pentru creșterea echilibrului interior.

Temele atelierelor de dezvoltare personală Iași

Fără a fi o listă exhaustivă, iată mai jos câteva dintre temele atelierelor de dezoltare personală. Poți propune tu însuți/înseți tema atelierului pe un subiect de interes pentru tine.

  • Cum să-ți dezvolți încrederea în sine și diminuarea temerilor
  • Managementul conflictelor la locul de muncă și în familie
  • Dezvoltare personală pentru copii și adolescenți
  • Arta de a fi fericit
  • Dezvoltare personală pentru a fi un părinte mai bun
  • Conștientizare și acceptare. Tehnici de introspecție
  • Asertivitate la serviciu și în familie
  • Depășirea depresiei și a anxietății
  • Grup de suport pentru persoane care au suferit recent: divorț, boală, pierderea partenerului

Integrând noile cunoștințe și aplicându-le în practică, vei reuși să continui călătoria pe propria cale cu mai mult soare în suflet și mai puține furtuni emoționale și vei descoperi cum să te bucuri de propria personalitate interioară.

Dezvoltarea personală se concentrează pe o temă agreată în prealabil. Față de terapie, care se concentrează exclusiv pe persoana ta, atelierele de dezvoltare personală sunt mult mai structurate, cu parte practică, exerciții, teme de gândire. De asemenea, dezvoltarea personală se hrănește și din interacțiunea participanților.

Da, în bine. Ceea ce înveți și aplici la dezvoltarea personală se va răsfrânge asupra celor din jur. Capacitatea ta mai bună de a te înțelege, de a fi autentic, asertiv sau încrezător în sine își va pune o amprentă pozitivă asupra vieții.

Cum decurge dezvoltarea personală?

De regulă atelierele de dezvoltare personală se organizează în grupuri de 5 – 10 persoane. Dezvoltarea personală se poate face și individual și poartă numele de life coaching.

Atelierele sunt structurate pe module. Fiecare modul durează 4 ore și are loc în fiecare săptămână, de regulă sâmbăta, timp de maxim 5 săptămâni. Pentru rezultate optime, participanții vor urma prescripții terapeutice pe durata atelierului.

La 1 – 3 luni de la finalizarea atelierului, ne întâlnim din nou pentru o ședință de follow-up. Această ședință este gratuită.