workshop

Ce beneficii obții la workshop?

Workshop-urile acționează ca o trambulină pentru abilitățile tale. Înțelegi pe de o parte care sunt factorii cheie de succes în utilizarea abilității și exersezi cele mai bune practici de a o folosi. În final tu ești cea/cel care face saltul către atingerea potențialului propriu.

Workshop-urile au, de regulă, o componentă teoretică și una practică, în care se aplică teoria. Ele vizează mai ales interacțiunea cu profesia pe care ți-ai ales-o, antrenând cu precădere abilitățile sociale, dar și propria imagine.

Workshop-urile sunt organizate pe teme diverse, precum: întărirea stimei de sine, antrenarea discursului în plublic, antrenarea abilităților de negociere, antrenarea creativității, antrenarea abilității de a fi un bun vânzător, antrenarea inteligenței emoționale.

De ce sunt importante workshop-urile?

Cu toții suntem mai talentați și suntem în stare de mai multe decât credem. Majoritatea oamenilor care dau greș în atingerea visurior nu o fac din lipsă de talent, ci din lipsă de implicare. Lipsa de implicare înseamnă și o lipsă de asumare a responsabilității față de propria persoană. Iar participarea la un workshop de dezvoltare a abilităților echivalează cu o decizie de a investi în noi înșine, de a fi responsabili de potențialul uimitor pe care îl avem, de a ne șlefui talentele.

Oricând simți că ai nevoie de un implus pentru a continua să-ți atingi potențialul maxim. Cu toții suntem mai talentați și suntem în stare de mai multe decât credem. Caracterul, implicarea, disciplina și răspunderea ne fac să mergem mai departe și să ne atingem visurile.

Nu există așa ceva. Una dintre diferențele dintre cei care reușesc și cei care nu reușesc, oricare ar fi domeniul de activitate, nu constă în diferența de talent. Cei care reușesc se implică și își urmează cu perseverență visul, cu răbdare și încăpățânare. De aceea e bine să ne menținem motivația intensă și prin workshop-uri dedicate.

Workshop-ul acționează ca un indicator pe drumul dezvoltării abilităților și al talentelor care ți-au fost dăruite. Selectează workshop-urile potrivite scopurilor tale și urmează-le cu rigurozitate și perseverență.

Cum decurge workshop-ul?

Workshop-ul poate dura între 4h – 8h sau în funcție de solicitările venite din partea participanților sau a companiilor din Iași. Se pot desfăşura în weekend, la sediul companiilor care îl organizează pentru angajați. Workshop-ul are 2 părți, una explicativă și alta practică, în care se antrenează abilitatea aleasă.