Site-ul www.psihoterapeutulmeu.ro este proprietatea Cabinetului Individual de Psihologie Cătălin Crețu. Acest text stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza acest site.

Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile sale presupun acceptarea acestor termeni şi condiţii, precum şi a consecinţelor lor.

Prin termenul de “utilizator” se înţelege orice persoană fizică sau juridică, din România sau din afara României, care accesează site-ul www.psihoterapeutulmeu.ro.

Acces

Utilizatorul are dreptul să folosească acest site pentru a obţine informaţiile publicate aici în format text, foto, video, audio ş.a. Utilizarea site-ului în alt scop este interzisă.

Psihoterapeutulmeu.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la site al oricărui utilizator, fără nici o notificare şi fără a-şi justifica decizia.

Proprietate intelectuală

Conţinutul şi design-ul site-ului www.psihoterapeutulmeu.ro sunt proprietatea Cabinetului Individual de Psihologie Cătălin Crețu sau, dacă e cazul, a unor terţi cu care această cabinetul are contracte de parteneriat. Acestea sunt protejate prin legislaţia română privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

Psihoterapeutulmeu.ro vă invită să vizualizaţi, imprimaţi sau distribuiţi materiale de pe acest site doar în scopuri personale. Este interzisă reproducerea parţială sau integrală, precum şi modificarea vreunui material de pe site, fără acordul scris al Psihoterapeutulmeu.ro.

Cererile de utilizare a conţinutului pot fi trimise la adresa de e-mail office@psihoterapeutulmeu.ro.

În cazul în care consideraţi că un material de pe site-ul www.psihoterapeutulmeu.ro vă încalcă drepturile sau vă lezează în vreun fel, vă rugăm să ne scrieţi la adresa precizată mai sus. Administratorii psihoterapeutulmeu.ro vor lua măsurile care se impun în conformitate cu dispoziţiile legale.

Reguli de utilizare

Sunt interzise:

– încercarea de a interveni în conţinutul site-ului Psihoterapeutulmeu.ro, modificarea sau ştergerea oricărui fragment aflat pe site.

– testarea sau verificarea sistemelor de securitate informatică ale Psihoterapeutulmeu.ro, precum şi accesarea zonelor care nu sunt publice de pe serverele de hosting ale Psihoterapeutulmeu.ro.

– folosirea oricăror adrese de e-mail publicate pe site-ul Psihoterapeutulmeu.ro pentru liste de e-mailuri sau pentru trimiterea de e-mailuri în scopuri comerciale.

Încălcarea acestor reguli atrage după sine răspunderea civilă şi penală.

Colectarea de informaţii

In acest site, prin date personale se intelege: locatie (IP), nume, email.

NU folosim datele personale in scopuri publicitare.

NU vindem datele personale colectate unor terțe părți.

Datele personale sunt folosite exclusiv pentru a facilita comunicarea cu psihoterapeutul, sunt confidențiale și sunt păstrate în condiții de maximă siguranță digitală

Prin accesarea serviciului “solicită programare”, vă dați acceptul dumneavoastră acestui site de a vă colecta și păstra datele personale în condițiile explicate mai sus.

 

Psihoterapeutulmeu.ro respectă Legea nr. 190/2018 privind măsurile de aplicare GDPR (Regulamentului (UE) 2016/679 de protectie a datelor cu caracter personal).